Известие

Collapse
No announcement yet.

Перката на радиатора не включва когато мине 90 градуса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това е.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Премери резистора. Той не е прекъснал, 95% съм убеден. Под него има един термоизключвател, перпендикулярно на него. Дай го накъсо.
      Това вече го писах, ама някои дето не четат а само философстват, ме обвиниха, че съм написал да се даде накъсо самия резистор.
      А да, също са написали една глупост за управлението при включването на климатика, ама нейсе

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Ъъъъ - как да ти кажа нещо, което не знам?

За какъв терморезистор говориш?
      Като не знаеш мълчиш и не философстваш

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      Правилно, колега. Направо отивай на майстор, както си беше решил...
      А аз преминавам отново на ЛС - явно друга оправия няма.
      Ник, с тия помощници тук само изваждане ще има. И аз минавам на ЛС

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:37 ----------

Под него напреки има един пишляк. Окъси го и пробвай. Трябва вече да имаш и първа степен.
      Та не разбрах за резистора ли говоря? Аман от смотаняци философи. Мен ме обвиняват, че не чета, а те хем не знаят, хем не четат, хем обиждат
      Last edited by Alex_26; d.m.y г., 21:36.

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение

Като не знаеш мълчиш и не философстваш
        Виждам, че си в амок, но все пак - това е технически форум а не психиатрия.

И така - ти говориш за някакъв терморезистор.

Ти правилата на форума отдавна ги нарушаваш по мой адрес. А кажи сега какво е това под терморезистора, което не го знаеш
        Ще повторя въпроса си:

Можеш ли да ни обясниш и защо вентилаторът тръгва на първа степен с включването на климатика?

Моля, модераторите да обърнат внимание на тона с който потребителят Alex_26 си позволява да комуникира във форума.

Цитат от правилата на форума:

"1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата. Никовете на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*". "
        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:07.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Виждам, че си в амок, но все пак - това е технически форум а не психиатрия.

И така - ти говориш за някакъв терморезистор.

Ще повторя въпроса си:

Можеш ли да ни обясниш и защо вентилаторът тръгва на първа степен с включването на климатика?

Моля, модераторите да обърнат внимание на тона с който потребителят Alex_26 си позволява да комуникира във форума.

Цитат от правилата на форума:

"1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата. Никовете на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*". "
          Ревльо, не му тръгва на първа, защото няма как. Ревльо отново. Хванах те отново да не знаеш нещо и да философстваш, а това за теб е непоносимо. Няма да спиш тази нощ

Comment

Ревльо, не му тръгва на първа, защото няма как. Ревльо отново. Хванах те отново да не знаеш нещо и да философстваш, а това за теб е непоносимо. Няма да спиш тази нощ
            Там е работата, че първа степен му тръгва! Колко пъти още трябва да го споменем заради теб?

Написал го е в първия пост!

Ти кога ще се научиш първо да четеш а после да нервничиш?

За трети път ще задам и въпроса:

За кой терморезистор говориш?
            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:19.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Там е работата, че първа степен му тръгва! Колко пъти още трябва да го споменем заради теб?

Написал го е в първия пост!

Ти кога ще се научиш първо да четеш а после да нервничиш?

За трети път ще задам и въпроса:

За кой терморезистор говориш?
              Той е написал само, че той явно не разбира. А ти като знаещ трябваше да го поправиш. Няма терморезистир, това под резистора е термо

Comment

Той е написал само, че той явно не разбира. А ти като знаещ трябваше да го поправиш. Няма терморезистир, това под резистора е термо
                Какво не разбира?

Не е разбрал, че му се пуска първа степен с пускането на климатика ли?

.........

Aaaa - нямало терморезистор!

Е като няма терморезистор, ти защо си го написал?

Щом това си сбъркал, ние как да знаем, че и останалото е не е сбъркано?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Какво не разбира?

Не е разбрал, че му се пуска първа степен с пускането на климатика ли?

Aaaa - нямало терморезистор!

Е като няма терморезистор, ти защо си го написал?

Щом това си сбъркал, ние как да знаем, че и останалото е не е сбъркано?
                  Ти няма как да знаеш щото си само книжен плъх - четеш и къде разбрал, къде не разбрал, драскаш/ А тива никъде не го пише, даже и в твоите четива и сега умираш от яд и злоба

Comment

Ти няма как да знаеш щото си само книжен плъх - четеш и къде разбрал, къде не разбрал, драскаш/ А тива никъде не го пише, даже и в твоите четива и сега умираш от яд и злоба
                    Каза ли нещо или просто продължаваш да се мажеш?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Каза ли нещо или просто продължаваш да се мажеш?
                      Лека нощ!

Comment

Предвид това, че колегата "преди малко" научи кое деление на колко градуса отговаря, все си мисля, че може да бърка и степените.При пускането на климатика,от къде е сигурен, че тръгва първа, след като не е правена диагностика.....пак се повтарям, но ако не му тръгне първа, ще му тръгне втора....и тогава перката няма да работи като на първа степен (почти постоянно),а ще включва и изключва често, често...имал съм го проблема, не си съчинявам.Проблема ми беше релето.
                        Нека поне каже как се държи перката.Повече така от разстояние нищо не може да се каже.
                        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                          Предвид това, че колегата "преди малко" научи кое деление на колко градуса отговаря, все си мисля, че може да бърка и степените.При пускането на климатика,от къде е сигурен, че тръгва първа, след като не е правена диагностика.....пак се повтарям, но ако не му тръгне първа, ще му тръгне втора....и тогава перката няма да работи като на първа степен (почти постоянно),а ще включва и изключва често, често...имал съм го проблема, не си съчинявам.Проблема ми беше релето.
                          Нека поне каже как се държи перката.Повече така от разстояние нищо не може да се каже.
                          Той никъде не е казал, че се пуска първа степен.

За справка - пост №1 от темата.

Това аз съм го уточнил, защото го знам от практиката и защото го пише в документацията.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                            Аз разбрах, че има ли климатик, има въртене на перката. Няма климатик- перката въобще не включва, колата загрява на място, в движение колата не загрява, но не пише с климатик или без.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              Аз разбрах, че има ли климатик, има въртене на перката. Няма климатик- перката въобще не включва, колата загрява на място, в движение колата не загрява, но не пише с климатик или без.
                              Именно...има неща, които колегата трябва да обясни с подроности, защото се получават недорузомения....и се стига до спорове.
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Еи не спряхте да се хапете и така 4-5страници,какво отговаря за пускането на перката,да не се окаже накрая ,че ECU то не подава правилна или никаква информация
                                Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Working...
                                X