Това е.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Перката на радиатора не включва когато мине 90 градуса
Collapse
X
-
Премери резистора. Той не е прекъснал, 95% съм убеден. Под него има един термоизключвател, перпендикулярно на него. Дай го накъсо.
Това вече го писах, ама някои дето не четат а само философстват, ме обвиниха, че съм написал да се даде накъсо самия резистор.
А да, също са написали една глупост за управлението при включването на климатика, ама нейсе
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:32 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЪъъъ - как да ти кажа нещо, което не знам?
За какъв терморезистор говориш?
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеПравилно, колега. Направо отивай на майстор, както си беше решил...
А аз преминавам отново на ЛС - явно друга оправия няма.
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:37 ----------
Под него напреки има един пишляк. Окъси го и пробвай. Трябва вече да имаш и първа степен.Last edited by Alex_26; d.m.y г., 21:36.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
Като не знаеш мълчиш и не философстваш
И така - ти говориш за някакъв терморезистор.
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТи правилата на форума отдавна ги нарушаваш по мой адрес. А кажи сега какво е това под терморезистора, което не го знаеш
Можеш ли да ни обясниш и защо вентилаторът тръгва на първа степен с включването на климатика?
Моля, модераторите да обърнат внимание на тона с който потребителят Alex_26 си позволява да комуникира във форума.
Цитат от правилата на форума:
"1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата. Никовете на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*". "Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:07.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВиждам, че си в амок, но все пак - това е технически форум а не психиатрия.
И така - ти говориш за някакъв терморезистор.
Ще повторя въпроса си:
Можеш ли да ни обясниш и защо вентилаторът тръгва на първа степен с включването на климатика?
Моля, модераторите да обърнат внимание на тона с който потребителят Alex_26 си позволява да комуникира във форума.
Цитат от правилата на форума:
"1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата. Никовете на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*". "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеРевльо, не му тръгва на първа, защото няма как. Ревльо отново. Хванах те отново да не знаеш нещо и да философстваш, а това за теб е непоносимо. Няма да спиш тази нощ
Написал го е в първия пост!
Ти кога ще се научиш първо да четеш а после да нервничиш?
За трети път ще задам и въпроса:
За кой терморезистор говориш?Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:19.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТам е работата, че първа степен му тръгва! Колко пъти още трябва да го споменем заради теб?
Написал го е в първия пост!
Ти кога ще се научиш първо да четеш а после да нервничиш?
За трети път ще задам и въпроса:
За кой терморезистор говориш?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТой е написал само, че той явно не разбира. А ти като знаещ трябваше да го поправиш. Няма терморезистир, това под резистора е термо
Не е разбрал, че му се пуска първа степен с пускането на климатика ли?
.........
Aaaa - нямало терморезистор!
Е като няма терморезистор, ти защо си го написал?
Щом това си сбъркал, ние как да знаем, че и останалото е не е сбъркано?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКакво не разбира?
Не е разбрал, че му се пуска първа степен с пускането на климатика ли?
Aaaa - нямало терморезистор!
Е като няма терморезистор, ти защо си го написал?
Щом това си сбъркал, ние как да знаем, че и останалото е не е сбъркано?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТи няма как да знаеш щото си само книжен плъх - четеш и къде разбрал, къде не разбрал, драскаш/ А тива никъде не го пише, даже и в твоите четива и сега умираш от яд и злоба
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКаза ли нещо или просто продължаваш да се мажеш?
Comment
-
Предвид това, че колегата "преди малко" научи кое деление на колко градуса отговаря, все си мисля, че може да бърка и степените.При пускането на климатика,от къде е сигурен, че тръгва първа, след като не е правена диагностика.....пак се повтарям, но ако не му тръгне първа, ще му тръгне втора....и тогава перката няма да работи като на първа степен (почти постоянно),а ще включва и изключва често, често...имал съм го проблема, не си съчинявам.Проблема ми беше релето.
Нека поне каже как се държи перката.Повече така от разстояние нищо не може да се каже.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеПредвид това, че колегата "преди малко" научи кое деление на колко градуса отговаря, все си мисля, че може да бърка и степените.При пускането на климатика,от къде е сигурен, че тръгва първа, след като не е правена диагностика.....пак се повтарям, но ако не му тръгне първа, ще му тръгне втора....и тогава перката няма да работи като на първа степен (почти постоянно),а ще включва и изключва често, често...имал съм го проблема, не си съчинявам.Проблема ми беше релето.
Нека поне каже как се държи перката.Повече така от разстояние нищо не може да се каже.
За справка - пост №1 от темата.
Това аз съм го уточнил, защото го знам от практиката и защото го пише в документацията.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеПредвид това, че колегата "преди малко" научи кое деление на колко градуса отговаря, все си мисля, че може да бърка и степените.При пускането на климатика,от къде е сигурен, че тръгва първа, след като не е правена диагностика.....пак се повтарям, но ако не му тръгне първа, ще му тръгне втора....и тогава перката няма да работи като на първа степен (почти постоянно),а ще включва и изключва често, често...имал съм го проблема, не си съчинявам.Проблема ми беше релето.
Нека поне каже как се държи перката.Повече така от разстояние нищо не може да се каже.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз разбрах, че има ли климатик, има въртене на перката. Няма климатик- перката въобще не включва, колата загрява на място, в движение колата не загрява, но не пише с климатик или без.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment